Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat

Weboldal keresőoptimalizálás

keresőoptimalizálás
Personal trainer Wien

Linképítés:

1. linképítés partner

Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:
Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, TamásiBalatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


Autó töltő kábelek

Autó töltő kábelek

Milyen autó töltő kábelek vannak?

Az autótöltő kábelek különböző típusokban és csatlakozókkal elérhetők, hogy megfeleljenek különböző elektromos autók és hibrid járművek igényeinek. A következőkben bemutatjuk néhány gyakori autótöltő kábel típust:

Milyen autó töltő kábelek vannak?

Az autótöltő kábelek különböző típusokban és csatlakozókkal elérhetők, hogy megfeleljenek különböző elektromos autók és hibrid járművek igényeinek. A következőkben bemutatjuk néhány gyakori autótöltő kábel típust:

J1772 (Type 1): A J1772 típusú kábel az egyik legelterjedtebb típus az elektromos járművekhez. Általában az észak-amerikai és japán piacon használják. Az egyik vége a járműhöz csatlakozik, míg a másik vége a töltőállomáshoz kapcsolódik.

Mennekes (Type 2): A Mennekes típusú kábel Európában és más régiókban terjedt el. Ezeket a kábeleket általában az európai elektromos járművek használják. A Mennekes csatlakozó tartalmazza az adatkapcsolatot is, amely lehetővé teszi a jármű és a töltőkommunikációját.

CHAdeMO: A CHAdeMO egy olyan gyors töltési rendszer, amelyet különféle elektromos járművek használnak. Ezek a kábelek lehetővé teszik a gyors töltést, de a CHAdeMO töltőállomások kisebb számban találhatók meg.

CCS (Combined Charging System): Az CCS egy univerzális gyors töltési rendszer, amely Európában és az Egyesült Államokban terjedt el. A CCS kábel tartalmazza az AC és DC töltési lehetőséget is, és általában magas teljesítményű töltőállomásokhoz használják.

Tesla Supercharger: A Tesla saját töltőrendszert alkalmaz, amely kizárólag a Tesla elektromos járművekhez használható. Ezek a Supercharger töltők rendkívül gyors töltést tesznek lehetővé a Tesla járművek számára.

 

Domestic (Háztartási): A háztartási töltők általában a házakban használt elektromos aljzatokhoz kapcsolódnak, és lassabb töltést biztosítanak. Ezek az aljzatok megfelelnek az elektromos járművek töltéséhez, de hosszabb időt vesz igénybe a teljes feltöltés.

Mobile (Mobil): A mobil töltők hordozható töltőberendezések, amelyeket az elektromos járművek tulajdonosai magukkal vihetnek. Ezeket akkor használják, amikor nincs hozzáférés egy nyilvános töltőhöz vagy egyéb töltési lehetőséghez.

Az autótöltő kábelek választéka folyamatosan bővül, ahogy az elektromos járművek népszerűsége nő. Fontos, hogy az autó tulajdonosa kiválassza a járművéhez megfelelő típusú kábelt, és ügyeljen arra, hogy a használt töltőállomás vagy aljzat megfelelően működjön az autójával. A megfelelő autótöltő kábel kiválasztása biztosítja, hogy az elektromos járműve hatékonyan és biztonságosan tölthető legyen. Az autótöltő kábeleknek kulcsfontosságú szerepük van az elektromos járművek mindennapi használatában. A megfelelő kábel kiválasztása és használata biztosítja, hogy az elektromos járművek hatékonyan tölthetők legyenek otthon és nyilvános töltőállomásokon egyaránt. Az autótöltő kábelek kiválasztása során mindig vegye figyelembe az adott jármű típusát és az elérhető töltőinfrastruktúrát a lehető legkényelmesebb és hatékonyabb használat érdekében.



<-- Vissza a Autó töltő kábelek blog oldalra!

További cikkek