Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat

Weboldal keresőoptimalizálás

keresőoptimalizálás
Personal trainer Wien

Linképítés:

1. linképítés partner

Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:
Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, TamásiBalatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


Takarítás XXII. 22. kerület Budapest

Takarítás XXII. 22. kerület Budapest

Mire kell figyelni a takarítás kapcsán

A konyhák mellett a fürdőszobák is nagyszámú penészfertőzésnek adnak otthont, ha a takarítás nem folyik szakszerűen. A fürdőszobák a ház legpenészveszélyesebb helyiségei, mivel a nedvesség ideális táptalaj a gombák számára. Milyen gyakran kell ellenőrizni a penészgombát - a Mindbodygreen összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat.

Takarítás

Miért a fürdőszobák a legpenészesebb helyek?

A penészspórák két dolgot használnak a növekedéshez (élelem és víz), így nem meglepő, hogy a fürdőszoba a leginkább érintett terület. A gomba a por, a bőrsejtek és más szerves részecskék formájában itt számos táplálkozási lehetőséget találhat, ha nem figyelünk oda és nem távolítjuk el időben. Ami a nedvességet illeti, a zuhanyzó, a fürdőkád, a mosdókagyló és a WC is elegendő nedvességet tartalmaz a penész kialakulásához. A penészspóráknak 24-48 óra kell a növekedéshez, és ha már kialakult egy kolónia, a spórák elkezdenek szétterjedni az egész helyiségben, ami rossz beltéri levegőminőséghez és felületi szennyeződéshez vezet, növelve a további beltéri penészproblémák valószínűségét. Ezért nagyon fontos, hogy a fürdőszoba bizonyos területeire különös figyelmet fordítsunk a takarítás során.

Takarítás: Hol van penész a fürdőszobában?

Az ellenőrzések során különös gondossággal kell eljárni, mivel egyes területek hajlamosabbak a penészesedésre, mint más területek:

1) WC-tartály.
Ennek a területnek a vizsgálata fél nap alatt elvégezhető, mivel mindössze annyit kell tennie, hogy felemeli a WC fedelét, és belenéz a tartály és a fedél belsejébe. Ha penész látható, az arra utal, hogy a tartály egy másik részében nagyobb probléma lehet. A WC-tartály fedele nehéz, és bár nem zárt, nem sok légcserét tesz lehetővé. Ha a tartályban penész kezd kialakulni, az általában azt jelenti, hogy a levegőben elegendő spóra van a kolónia növekedéséhez.

2) A mosogató alatt.
A mosogatók alját ritkán ellenőrizzük, így ha például szivárgás van, a penész gond nélkül elszaporodhat, mielőtt észrevennénk. Ha ez évekig észrevétlen marad, a penész elszaporodhat és elterjedhet az egész házban, ami hatással lehet a lakók egészségére. Ennek megelőzése érdekében egy zseblámpával alaposan világítsa meg a mosogató alatti teljes teret. Ellenőrizzen minden olyan problémát, amely penészesedést okozhat, például a szivárgó csapokat.

<-- Vissza a Takarítás XXII. 22. kerület Budapest blog oldalra!

További cikkek